Фонд державного майна України ініціював створення системи Кадрового резерву для підбору персоналу на керівні посади державних підприємств і товариств різних форм власності.

17 січня 2024

Метою Кадрового резерву є створення бази кваліфікованих та досвідчених кандидатів, які зможуть забезпечити безперебійну роботу підприємств у випадку звільнення або відставки поточного директора.
Впровадження Кадрового резерву забезпечить прозорість, конкурентний відбір та професійне оцінювання, оскільки основними якостями у визначенні кандидатів є професійні знання, досвід, лідерство, стратегічне мислення, управлінські та комунікаційні навички. Відтак, за результатом підбору буде сформовано перелік найкращих кандидатів з достатнім рівнем професійних знань, досвіду та лідерських якостей будуть включені до резерву.
Долучитись до Кадрового резерву або переглянути актуальні вакансії можна, відвідавши електронний ресурс: https://hr.spfu.gov.ua/
Якщо Ви вирішили стати претендентом на посади то необхідно пройти чотири прості кроки: подати анкету, пройти ідентифікацію, оцінювання та включення до резерву.
Інструкція для заповнення анкети з покроковим описом розміщена за посиланням: https://hr.spfu.gov.ua/instruction